personalDe aller beste voksne

Våre utvalgte voksne består av 26 dyktige og ansvarsbevisste servicepersoner. Tilsammen representerer de oppsiktsvekkende mengder av kunnskap og erfaring.

Hør bare her: 12 av dem er førskolelærere. Ytterligere fem har tatt fagbrev som barne- og ungdomsarbeidere. Én er sosiolog, én er barnesykepleier, én er psykoterapeut , to er institusjonskokker, én er helsesekretær, én er aktivitør og én er dataingeniør!

Allsidig kompetanse

Som en av svært få barnehager i landet, har Lia barnehage en egen IKT-ansvarlig. Vi kan dessuten skilte med kompetanse innen spesialpedagogikk, Marte Meo-veiledning, barnemassasje, yoga, ishockey, musikk og teater. De voksnes varierte interesser og bakgrunn gjør oss dermed godt forberedt til å møte alle slags situasjoner som kan oppstå i løpet av en helt vanlig barnehagedag...

Sju barske karer

Mens andre barnehager sliter med å rekruttere menn, har Lia barnehage lyktes med å skape et langt mer kjønnsbalansert arbeidsmiljø. Hele sju barske karer bidrar til at barnas hverdag også preges av maskuline aktiviteter og verdier. Ikke noe galt sagt om feminin omsorg og nærhet, men vi er skråsikre på at alle barn behøver kontakt med begge kjønn for å utvikle seg til å bli sterke og kloke individer.