dsc_5227 customAlltid go' og mett

Vanskelig å holde styr på matpakkene om morgenen? Usikker på hva dere skal spise til middag?

Hos oss behøver du ikke være engstelig for om barnet ditt får i seg tilstrekkelig næringsrik mat i løpet av dagen.

Vår egen kokk, Mona, åpner matsalen og serverer smårollingene hver eneste dag tre velsmakende måltider. Fra sitt topp moderne storkjøkken tilbereder hun frokost, varm lunsj og ettermiddagsmat.

Kokken

Trivsel, humør og læringsevne henger nøye sammen med kvaliteten på det vi spiser. Vi legger stor derfor vekt på at måltidene både skal være smakfulle og næringsrike. Så langt det er praktisk mulig, forsøker vi dessuten å bruke økologiske råvarer.

Og én ting til: Vår erfaring er at barna gjerne spiser sunn mat - til og med ting de kanskje nekter å spise hjemme...

Vær så god - det er servert!

fiskematfruktfat