trollet uten 400

VIL DU VÆRE MED PÅ EVENTYRET ?

VIKARIAT FØRSKOLELÆRER/BARNEHAGELÆRER barnehageåret 2016-2017

For å få bli med på eventyret må du ha god faglig kompetanse, være raus og villig til å stå på ekstra for å være med og skape den beste barnehagen, hver dag.

Vi som jobber her er utrolig stolte av barnehagen vår og mener at vi har verdens viktigste jobb.

Du kan bruke digitale medier, har arbeidsglede, er tilstedeværende, blid og serviceinnstilt.

Du er glad i å være ute, viser initiativ og har gode samarbeidsevner, dessuten er du vant til å ta ansvar. Vi er en svært stabil personalgruppe med et supergodt arbeidsmiljø som du kan bli en del av.

Er du den rette vil du få morsomme og hektiske dager hos oss.

KVALITET, RAUSHET OG ARBEIDSGLEDE er våre verdier og rettesnoren i vårt arbeid.

Våre satsingsområder er Mindfullness, uteliv og matematikk.

Les mer om Lia barnehage sa på : www.liabarnehage.no søknadsfrist 9.06.2016

Oppstart 8.08.2016

Vi har ordnete lønns og arbeidsforhold og gode pensjonsordninger.

Vi har 7 menn i barnehagen allerede, men ønsker oss fler !

Send søknad og cv til Lia barnehage sa, Bæreiavegen 116, 2208 Kongsvinger, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen For mer info ring Hilde (Sjef) ellerRandi ( Nestleder) på 62811420

Velkommen til oss i Lia i Kongsvinger !