OM OSS

Kom gjerne på besøk!

Vi ønsker velkommen til en barnehage vi er glade i og stolte av.

Du finner oss i Bæreiavegen 116, 2208 Kongsvinger.

Lia barnehage sa er en foreldreeiet barnehage, det gjør at vi har et spesielt godt samarbeid med våre foreldre og eiere som startet barnehagen i 1991. Barnehagen har blitt bygget ut og oppgradert flere ganger i årenes løp. Nå har vi 110 plasser og 38 ansatte. I 2016 hadde vi 25 årsjubileum som ble feiret med festfyrverkeri! Se vår musikkvideo fra Lia Barnehage her.

Hver dag et eventyr! Er vår visjon, vi gleder oss til å ta dere med inn i eventyret! Vi vil gjerne være med på å gi barna gode barndomsminner. Minner fylt med gleder, erfaringer og sanseopplevelser for hele barnet. Dager fylt med lek, vennskap, trygghet, ro, latter og læring. Hverdagene i barnehagen skal være en spennende oppdagelsesreise i vår kultur, sammen med gode venner og trygge voksne.Vi har en egen Magiminister som skal minne oss på å gjøre hverdagene magiske.

Sanseministeren skal hjelpe oss til å bruke alle sanser hver dag og ikke minst stoppe opp og trekke pusten og kjenne etter inni oss. Trenger du oppmuntring kommer Oppmuntringsministeren. Dette er med på å gjøre hver dag til et eventyr.
Den nye rammeplanen skriver om Livsmestring, det er det barnehagetiden handler om for oss i Lia, trening til å mestre livet, ispedd humor, glede, undring og hverdagsmagi.

VELKOMMEN!

Send en melding til oss