Endelig er kulda borte! Dette feirer barna med å være ute og tulle i snøen mesteparten av dagen =)

Akebrett Amfiet

Morsomt Langrenn

Vi håper virkelig at dette været vil bli hos oss en stund nå, så lenge ikke snøen blir borte ;)

En til nyhet er at jeg (Oscar Ahlqvist) har min siste uke her i Lia Barnehage denne uken.
Det er med blandede følelser jeg flytter tilbake til Sverige og søker nye eventyr.
Jeg vil si takk til alle ansatte i barnehagen for 2 fantastiske år her.
Jeg vil også si takk til alle dere foreldre og deres barn, det har vært kjempe morsomt å bli kjent med dere!!

Jeg ønsker alle sammen en fantastisk uke og lykke til videre med alt =)

Vi i Lia Barnehage ser svært alvorlig på dette med mobbing.
Vi har snakket om dette og hvordan man skal kunne bli bedere på å inkludere alle barna i leken.
Ofte er mobbing et tegn på at barnet som mobber er selv redd for å bli utelukket.

Det har vært meget kalde dager de seneste ukene, men vi i Lia har vært ute så mye vi kunnet.
Barna har storkost seg ute med akebrett, ski og har hatt det kjempe morro =)

Det finnes ikke dårlig vær, det finnes bare dårlige klær!

Denne uken har Troll hatt fullt opp med dinosaurer og lykter!

I mandags startet Troll med temaet dinosaurer. De har lest og sjekket bilder av dem i bøker, lagd dinosaurfotavtrykk i deig, lagd egne dinosaurer og idag torsdag har de også lagd et dinosaur hjørne inne på avdelingen!

Dinosaurer og fotavtrykk Dinosaur hjørne

Denne uka har de også lagd egne islykter. På tirsdag fylte de ballonger med vann som de plasserte ute, så de skulle fryse til is.

Islykterne ble kjempe fine Barna lager de sikkert hjemme også

Jeg er ganske sikker på at de har svar på alt om dinosaurer og islykter om dere spør ;)

Vi i Lia Barnehage ønsker dere en fortsatt fin uke!