Lia barnehage har felles opptak med alle de andre barnehagene i kommunen.

Søknadsskjema finner du på Kongsvinger kommunes nettsider.  Klikk HER

Husk å nummerere rekkefølgen på barnehagene du søker. Klarer du ikke å få plass i Lia i første omgang kan du søke overflytting, barn som ønsker å bytte barnehage har fortrinnsrett til førstevalget sitt foran "nye barn".

Vi er veldig glad for at så mange ønsker seg plass hos oss. Det gjør oss stolte og glade, samtidig er det trist å måtte si nei til så mange, men ikke gi opp, vi har stadig endringer i barnegruppa!

link til søknadsskjema-

En barnehageplass i Lia koster 2655,- kroner, alle barnehager i Kongsvinger koster det samme. Vi serverer som du sikkert vet 3 måltider om dagen, et av disse er varm lunsj, det koster nå bare 350,- kroner pr måned i tillegg.

Vi har også søskenmoderasjon, søsken betaler ca 70% av full pris, litt avhengig av plasstørrelse.