Nisser: 47 45 01 83

Vi er opptatt av at barnehagetiden skal oppleves som en periode fylt med utvikling, også i barnehagetilbudet. Når barna begynner i Lia barnehage kommer de fleste som 1 åringer til småbarnsavdelingen, den er delt i 2 grupper som har navnene Nisser og Dverger.

Nisser_Medium

På hver gruppe jobber det 2 førskolelærere, 2 med fagbrev i barne- og ungdomsarbeid, og 2 assistent. På småbarnsavdelingen legger vi vekt på nærhet og omsorg, ro og tid. De daglige gjøremål er en verden i seg selv fylt av sanseopplevelser, undring og latter. Stell og måltider har stor plass og hele rammeplanen får plass.. med å telle tær, få positive tilbakemeldinger og gjennom dette gi barna et godt selvbilde. Små turer kan gi rom for store opplevelser. Vi bruker enkle sanger, rim og regler som barna tilegner seg og deltar i. Trygghet, nærhet, lekekamerater og tilstedeværende voksne, rolige måltider og spennende eventyr, det er småbarnstiden hos oss.

Fellessamling_sept_2010