Utdrag av kommentarer fra Brukerundersøkelsen 2010

"Det rulleres bilder på den store skjermen i gangen fra dagens aktiviteter, det skrives på tavla hva barna har gjort den dagen. Matmeny for uken og skjema for hvor lenge han har sovet henger også lett tilgjengelig. Helt topp! "

"Mattilbudet med varm mat. I en travel hverdag er det godt å vite at barnet mitt får sunn, god og fersk mat. Alle måltider er dekket så en slipper å tenke på matpakke! I tillegg har barnehagen masse lærerike aktiviteter og bruker mye tid ute i naturen. En barnehage som har alt!"

"Gir barnet mitt trygghet, ser og hører henne og tilrettelegger/hjelper til i situasjoner der det trengs. Sang og musikk, rollespill/eventyr, ute i frisk luft, opplever skogen...........Kjempebra, Takk!"

"Faglig dyktige og engasjerte ansatte"

"Åpent personale, ikke redde for å si ifra. Utgår fra barnets behov i forhold til modenhet, ser ikke kun på alder. Er mye ute, alle måltider inkludert til en billig penge"

"Satsing på sunn og økologisk mat, Veldig god pedagogtetthet. Gode muligheter for lek, læring og utfoldelse."

"Personale klarer å se det enkelte behov til barnet, noe som sikkert er en utfordring når det gjelder en gruppe med mange barn!!"

"Ansetter dyktige folk som trives og som dermed blir værende over tid. Dette fører igjen til stabilitet og trygghet, både for barn og foreldre. Tar barna på alvor, respekterer dem og gir de medbestemmelsesrett innen rimelighetens grenser"

"Barnehagen har en svært god individuell oppfølging av mitt barn. Når hun er trøtt får hun sove. Når hun vil leke eller sitte på fanget er det alltid mulig. Samtidig har de blanding mellom alenetid, tid sammen med noen barn i samme alder og tid med alle barna"

"Alt er veldig, veldig bra!!"