eventyr1Små og store opplevelser

Vi bruker nærmiljøet til å finne gode opplevelser og perfekte læringssituasjoner.

Kunnskapen lurer bak hver stein, og den gode samtalen mellom barn og voksen er et fantastisk pedagogisk verktøy.

Hverdagen i Lia barnehage er med andre ord full av øyeblikk og muligheter til å lære og undres.

Skogen lokker frem uendelig mange spørsmål, og vi bruker derfor den flotte naturen rundt oss aktivt. Etter hvert som barna vokser til, utvides også radiusen for våre besøk og eksursjoner: Spennende turer til Kongsvinger festning. Skøytetrening i ishallen. Lesestunder ved biblioteket. Nærkontakt med hester på Hov ridesenter. Sykkelturer i nabolaget. Teaterbesøk og kafékos.

Biblioteket_MediumIshallen

Inne i barnehagen har vi mange leke og aktivitetsrom, Vi har eget sanserom hvor barna får massasje 3 dager i uken!

Bare for å nevne noe av det vi bruker dagene våre til...