Velkommen til kunstutstilling og 25 års jubileum onsdag 16. november!

Kunstutstillingen starter kl 17.30, med "champagne", beundring og salg av barnas kunstverk.

Vi går ut kl 18.15 for å nyte synet av (lydløst) fyrverkeri og musikk.

Håper du kan komme for å være med på feiringen!

Med eventyrlig hilsen

Alle i Lia barnehage

Vi ønsker også alle som har gått i Lia barnehage med foreldre, tidligere ansatte og samarbeidspartnere velkommen til fyrverkeri kl 18.15!

Vi anbefaler de som har mulighet, til å gå eller samkjøre. Fyrverkeri AS har behov for en sikkerhetssone på parkeringsplassen, derfor blir det få plasser igjen.Det er mulig å parkere i Blomsterveien eller Utsiktsveien. Vi henstiller dere om ikke å anvende parkeringsplassene til Lia borettslag.

fyrverkeri

Vi ønsker alle nye barn og foreldre velkommen til et nytt barnehageår. Et år som blir fylt med hverdagsmagi, nye venner, sol,regn og snø. Mindfulness og fiskegryte. God morgen alle sammen og Gutter og jenter, vi gleder oss til hvert lille eventyr sammen med dere, hver eneste dag.

VELKOMMEN !

VELKOMMEN!

toodlerettermiddag

I år som i fjor inviterer vi Veslefrikkbarna samt deres besteforeldre til toddleraktiviteter tirsdag 31. juni kl 15:00 - 17:00 i Lia barnehage.

Dette erstatter sommerfesten for oss på Veslefrikk.

Tema for ettermiddagen er sansene våre og aktivitetene vil bli knyttet opp mot dette temaet. Det vil bli servert fiskeburger, saft og is, samt kaffe og te til de voksne.

Vi skal være ute - ta med klær etter vær!

Påmeldingsfrist fredag 27/5 - se liste på dør til avdelingen!

Hilsen personalet på Veslefrikk

trollet uten 400

VIL DU VÆRE MED PÅ EVENTYRET ?

VIKARIAT FØRSKOLELÆRER/BARNEHAGELÆRER barnehageåret 2016-2017

For å få bli med på eventyret må du ha god faglig kompetanse, være raus og villig til å stå på ekstra for å være med og skape den beste barnehagen, hver dag.

Vi som jobber her er utrolig stolte av barnehagen vår og mener at vi har verdens viktigste jobb.

Du kan bruke digitale medier, har arbeidsglede, er tilstedeværende, blid og serviceinnstilt.

Du er glad i å være ute, viser initiativ og har gode samarbeidsevner, dessuten er du vant til å ta ansvar. Vi er en svært stabil personalgruppe med et supergodt arbeidsmiljø som du kan bli en del av.

Er du den rette vil du få morsomme og hektiske dager hos oss.

KVALITET, RAUSHET OG ARBEIDSGLEDE er våre verdier og rettesnoren i vårt arbeid.

Våre satsingsområder er Mindfullness, uteliv og matematikk.

Les mer om Lia barnehage sa på : www.liabarnehage.no søknadsfrist 9.06.2016

Oppstart 8.08.2016

Vi har ordnete lønns og arbeidsforhold og gode pensjonsordninger.

Vi har 7 menn i barnehagen allerede, men ønsker oss fler !

Send søknad og cv til Lia barnehage sa, Bæreiavegen 116, 2208 Kongsvinger, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen For mer info ring Hilde (Sjef) ellerRandi ( Nestleder) på 62811420

Velkommen til oss i Lia i Kongsvinger !

Kongsvinger 18.04.2016

Innkalling til årsmøte i Lia Barnehage BA.

På vegne av styret innkalles det herved til ordinært årsmøte i Lia Barnehage SA.

Sted: Lia Barnehage, Bæreiavn. 116.

Tid: Tirsdag 27.04.kl 19.

Saksliste:

1. Godkjenning av innkalling.

2. Valg av ordstyrer og referent, samt to til å signere protokollen.

3. Styrets årsberetning og regnskap med revisjonsberetning.

4. Valg av revisor

5. Valg av nytt styre

6. Valg av valgkomite

7. Innkomne saker

Vel møtt !

Etter Årsmøtet blir det foreldremøte.

Informasjon om psykososialt arbeid i barnehagen, et felles satsingsområde for barnehagene i Kongsvinger og vårt pedagogiske utviklingsarbeid.

Informasjon om overganger i barnehage; Overgang fra Veslefrikk til Askeladden og fra Askeladden til Tyrihans.

Velkommen !

Sesongens eventyr høst